Generalitat de Catalunya - www.gencat.net

El projecte

La Institució de les Lletres Catalanes promou les exposicions literàries com a instrument per a la difusió del fet literari i la lectura, dels escriptors i les seves obres. A més de les exposicions pròpies, la ILC participa i dóna suport a la realització d’exposicions de temàtica literària per part d’altres entitats, ja siguin de gran format o portàtils, presencials i virtuals.

Literatura exposada neix amb la voluntat de fer difusió de les exposicions que es poden visitar ara mateix i també de les que hi ha en disposició d’itinerar. I vol convertir-se, a més, en un arxiu històric de les exposicions de temàtica literària creades fins ara, amb la voluntat de mantenir a l’abast recursos que poden ser d’interès per als lectors, els investigadors o els promotors de noves exposicions.

Literatura exposada vol ser un catàleg obert de les exposicions literàries. Per aquest motiu us convidem a fer-nos arribar informació de les vostres exposicions si voleu fer-ne difusió a través d’aquesta web.

 

 

A la memòria d’Ester Valls (1953-2011), que va treballar a la Institució de les Lletres Catalanes durant prop de vint anys, on es va fer càrrec de la coordinació d’exposicions.© 2012 Institució de les Lletres Catalanes | Avís legal | Disseny i realització Quadratí